Gerard van Hal

halbanner

Gerard van Hal Fotografie staat voor twee dingen: voor goede fotografie én voor mij, Gerard. Die twee aspecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Want fotograferen is zien, interpreteren en keuzes maken. En dat dan precies op het juiste moment.
Dat is wat ik doe en daarmee wordt fotograferen iets persoonlijks. Ik maak er echt werk van om een beeld te krijgen van de persoon of het onderwerp aan de andere kant van de lens.
Ik wil in iedere fotografische ontmoeting laten zien hoe ik die persoon of dat onderwerp zie. Mooi, krachtig en respectvol.

Als je gaat trouwen, wil je dat alles perfect is. Van de jurk, het pak, de bloemen tot de locatie, de muziek en de gastenlijst. Jouw bruiloft wordt de meest bijzondere van allemaal! Uniek en persoonlijk. Het wordt een dag om nooit te vergeten.
Daar wil je natuurlijk nog regelmatig op terugkijken. Daarom ben je óók selectief als het gaat om de keuze van de fotograaf; jullie trouwreportage moet immers een blijvende herinnering worden aan alle speciale momenten die jullie dag uniek en onvergetelijk hebben gemaakt. Zo’n reportage maak ik met plezier, op een originele en artistieke manier. Want fotograferen is een vak apart.

www.gerardvanhalfotografie.nl

Kerkstraat 46

5701 PM Helmond

T. 0492 547900

info@gerardvanhalfotografie.nlReacties zijn gesloten.